Din varukorg är tom.
Följeslagare Henrik Persson med teamets tolk och chaufför i närheten av byn Shib al-Butum 2017. Foto: Stian Larsen.

Vill du bli "ickevåldslig" följeslagare i Israel eller Palestina?

5 oktober 2018

Just nu söker Följeslagarprogrammet följeslagare för tremånadersuppdrag i Israel eller Palestina.

Vill du sprida medmänsklighet under konflikt och ockupation? Är du skicklig på att informera och inspirera, och vill verka för rättvisa och fred? Då kan du ansöka hos Följeslagarprogrammet om att bli följeslagare.

Du kommer att få utbildning och få resa till någon av programmets sju placeringar i Palestina och Israel. Syftet är att du genom din "ickevåldsliga" närvaro ska bidra till att vidga handlingsutrymmet för utsatta grupper och ge hopp och stöd åt människor som verkar för fred och försoning. Från Sverige har över 300 följeslagare sänts ut sedan programmets start.

Läs mer och ansök