Din varukorg är tom.

Värvare till door to door-team sökes!

22 augusti 2018

Brinner du för mänskliga rättigheter, är social och utåtriktad, samt vill ha ett arbete med fast timlön, där man var dag får bidra till förändring? Då är värvare för IM det rätta jobbet för dig!

IM arbetar med att bekämpa fattigdom och utanförskap runt om i världen. Som värvare hos IM har du möjlighet att arbeta i Göteborg eller Stockholm. I tjänsten ingår utbildning om IMs biståndsverksamhet och kontinuerlig säljträning, allt för att du ska trivas och lyckas så bra som möjligt i din roll.

Vi söker således dig som är driven, positiv och bra på att bemöta människor. Du tycker om att samarbeta med andra i grupp och är resultatinriktad.

Din uppgift blir att ta kontakt med människor genom att knacka dörr och informera om IMs arbete i syfte att värva månadsgivare. Du arbetar tillsammans med ett team av positiva och engagerade kollegor och har stöd av en teamledare på plats.
Villkor

Anställningsort: Göteborg eller Stockholm
Arbetstider:
Måndag-torsdag: 16:00-20:30
Lördag: 12:00-17:30
Lön: 143:50 kr/tim inkl. semesterersättning ( 127:50 kr/tim exkl).

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till: emma.andersson@manniskohjalp.se

Märk din ansökan med ”Värvare D2D” samt vilken stad du vill arbeta i. Du är välkommen att ringa 08-408 803 802 om du har några frågor.

IM följer kollektivavtalet mellan Idea och Unionen. Kontaktperson Gunilla Brodin, 046- 32 99 58.

Vi är en icke-vinstdrivande organisation med 90-konto och granskas därmed av Svensk Insamlingskontroll.

IM är en svensk biståndsorganisation som bekämpar fattigdom och utanförskap. Vår vision är en rättvis och medmänsklig värld. IM grundades 1938 och verkar idag i Sverige och tolv länder världen över. Tillsammans med lokala organisationer och individer som brinner för förändring arbetar vi för att skapa hållbar utveckling. IM arbetar för ett mångkulturellt och antirasistiskt Sverige genom att skapa mötesplatser och vägar in i det svenska samhället. IMs handlingskraft utvecklas ständigt genom stödet från ca 45000 individuella givare, 6000 medlemmar, 2000 volontärer och 170 medarbetare. Huvudkontor i Lund.

Dela med dina vänner!
 
Dina personuppgifter är trygga hos oss
I och med EU:s nya dataskyddsförordning, GDPR (General Data Protection Regulation), stärks skyddet av dina personuppgifter. För att du ska känna dig trygg med hur vi lagrar och använder dina personuppgifter har vi tagit fram en ny integritetspolicy. Läs vår integritetspolicy här.