Din varukorg är tom.
Hans helighet Dalai Lama

Hans helighet Dalai lama besöker Malmö i september

23 juli 2018

Fredspristagaren, humanitären och det tibetanska folkets andlige ledare, hans helighet Dalai lama, kommer att göra ett publikt framträdande på Malmö Live i samband med vårt 80-årsjubileum.

Under sitt besök till IM har Dalai lama valt att ge ett publikt anförande i Malmö den 12 september. Talet med titeln The Art of Happiness and Peace följs av en frågesession ledd av Kattis Ahlström. Lisa Ekdahl och operasångare Rickard Söderberg kommer dessutom att finnas på plats för att bjuda på stämningsfulla musikupplevelser.

Långvarig och nära relation

Britta Holmström, grundare av IM, var en god vän till Dalai Lama och vår organisation har under flera årtionden arbetat för att skapa bättre levnadsförhållanden för tibetaner på flykt. Idag är Dalai Lama förespråkare av IMs prisvinnande initiativ för fredliga samhällen, Humanium Metal by IM.
-Vi är glada och mycket ärade över att Dalai Lama besöker Sverige enbart för att uppmärksamma vårt 80-årsjubileum, säger IMs generalsekreterare Ann Svensén.

Köp din biljett idag!

Missa inte denna fantastiska möjlighet att uppleva Dalai lama i person och höra honom tala om hur vi alla kan bidra till att skapa lyckligare, mer fredliga samhällen. Biljetter till "Dalai Lama - The Art of Happiness and Peace" köper du här eller i Malmö Lives biljettcenter under ordinarie öppettider.