Din varukorg är tom.
Sommarkubb med nyanlända ungdomar.

Var med om en oförglömlig sommar tillsammans med nyanlända ungdomar

3 maj 2018

Sommarlovet kan kännas långt när man är ny i Sverige och inte har hunnit få så många nya kompisar eller fritidsaktiviteter. Tillsammans med nyanlända ungdomar i åldern 15-20 år planerar vi att ha aktiviteter och helgläger under sommarlovet. Det kommer att vara en blandning av sport-, konst- och kulturaktiviteter samt språkträning. Vi söker volontärer som genomför aktiviteterna tillsammans med ungdomarna. Några aktiviteter kommer att ske regelbundet, som en kurs, andra kommer att ske sporadiskt.

Vi söker nu dig som vill vara volontär i vår sommarverksamhet och få en oförglömlig sommar. Som volontär kommer du att planera och förbereda träffarna tillsammans med ungdomarna, möta upp dem, och genomföra aktiviteterna.

När och var ska uppdraget genomföras:
Verksamheten startar i mitten av juni. Träffarna kommer att ske på dagtid, till största delen på vardagar. Träffarna varar oftast mellan 2-3 timmar. Lägren är fredag till söndag vecka 24 och 26. Det finns möjlighet att fortsätta engagera sig under hösten.

Specifika önskemål eller information:
En viktig utgångspunkt för IMs verksamheter är att skapa möten mellan människor. Våra aktiviteter bygger på principen hjälp till självhjälp, respekt och ömsesidighet. Gillar du själv att testa nya saker kommer du att tycka det är kul med denna typ av verksamhet.

Minimiåtagande:
Du ska kunna vara med minst 6 träffar under sommaren.

För kontakt och mer info: amjad.eshmawi@manniskohjalp.se, 031-381 27 27