Din varukorg är tom.

IM erbjuder meningsfullt kvällsjobb i Lund

19 mars 2018

Vill du vara med och stoppa barnäktenskap, en av de värsta kränkningarna av flickors rättigheter idag? Då är telefonkommunikatör inom IMs telemarketingavdelning det rätta jobbet för dig! Tillsammans kämpar vi för att flickor runtom i världen ska få gå kvar i skolan och ha möjlighet att påverka sin egen framtid. IM, Individuell Människohjälp arbetar med att bekämpa fattigdom och utanförskap runt om i världen.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet sker på IMs huvudkontor i Lund där du i första hand kommer att ringa till våra existerande faddrar (månadsgivare). Du ingår i ett team där ni alla utför ett viktigt arbete då er insats bidrar till att förändra människors liv och situation världen över. För att lyckas inom telemarketing krävs det att du är driven och gillar att kämpa för att nå bra resultat. Eftersom du talar med många människor är det också viktigt att du är uthållig, positiv och gillar att kommunicera.

Så jobbar du

• 4 dagar i veckan, 4 timmar/kväll (måndag-torsdag, 17-21).
• Fast timlön 132:- kr/tim inkl. semesterersättning (116:80 kr/tim exkl semesterersättning).
• Du ska ha fyllt 18 år.
• Anställningsort Lund.

Ansökan

Personligt brev och CV mejlar du till Johan Brattström på: tm@manniskohjalp.se. Märk din ansökan med TM-Lund. Hit kan du även skicka frågor om tjänsten. Rekryteringen sker löpande, så skicka in din ansökan direkt för att öka dina chanser.

IM är en svensk biståndsorganisation som bekämpar fattigdom och utanförskap. Organisationen grundades 1938 och verkar i dag i tretton länder världen över. Utomlands arbetar IM för att barn ska gå i skolan, för att förebygga sjukdomar och för att människor ska kunna försörja sig och sin familj. I Sverige handlar IMs arbete om integration och delaktighet i samhället. Vi tror på människors egen kraft och vilja att förändra sin egen situation. Därför utformar vi insatserna som hjälp till självhjälp. För att utvecklingen ska bli hållbar arbetar IM nära lokala organisationer och individer som brinner för förändring. Verksamheten är möjlig tack vare det samlade engagemanget hos IMs givare, medlemmar och volontärer.