Din varukorg är tom.
Som ansvarig för kundrekrytering arbetar du från IMs huvudkontor i Lund. Foto: Lisa Jalakas/IM

IM söker ansvarig för kundrekrytering

12 februari 2018

Vi söker dig som genom ditt engagerande ledarskap kan motivera ditt team mot uppsatta försäljningsmål. Det är ett spännande jobb där du kommer att vara en viktig länk för att nå IMs mål.

Du ingår i marknads- och kommunikationsavdelningen och arbetar efter IMs strategi och planer. Arbetet innebär ansvar för IMs telemarketingavdelning och face-to-face verksamhet med uppgift att öka antalet kunder/givare. Till din hjälp har du marknadskoordinatorer i Stockholm och Göteborg för face-to-face och en teamledare för telemarketing på huvudkontoret i Lund.

Dina arbetsuppgifter innebär ansvar för att verksamheterna går som planerat, att utbilda och leda medarbetare samt rekrytera nya medarbetare. Arbetet är ett kontorsjobb och är främst framförallt operativt men tillsammans med insamlingsansvarig utvecklar du verksamheten och tar fram strategier. Utöver detta deltar du i avdelningens gemensamma uppdrag.

Eftersom telemarketing arbetar på kvällstid innebär det att din arbetstid är förskjuten två dagar i veckan för att du ska kunna utbilda och peppa teamet. Dessa dagar arbetar du mellan 13-21. Övriga dagar normal kontorstid.

Vi söker dig med ledarerfarenhet som är van vid att arbeta efter uppsatta försäljningsmål. Du ska ha ett positivt driv, vara strukturerad och ha starkt resultatfokus. Som person är du ansvarstagande, självgående och noggrann. Du är engagerad och har lätt för att skapa goda relationer.

Tjänsten är ett vikariat på 6 månader.
Tillträde efter överenskommelse.
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Tjänstgöringsort: Huvudkontoret i Lund

Mer information lämnas av Josefina Rovan, (chef för Marknad- och kommunikationsavdelningen) eller
Ingrid Olsson (HR-chef) Telefon växel: 046-32 99 30.

Välkommen med personligt brev och CV senast 2018-02-26 till: jobb@manniskohjalp.se

Märk ansökan med ”Ansvarig kundrekrytering”
IM strävar efter en personalsammansättning med olika bakgrund och erfarenheter.
Kollektivavtal finns med Unionen. Kontaktperson är Gunilla Brodin, 046-32 99 30.
www.manniskohjalp.se