Din varukorg är tom.
Fiske en solig dag i Stockholms skärgård var ett av nöjena när försäkringsbolaget Svedea tog med IM deltagare på utflykt i augusti. Foto: IM

Skärgården visade sin bästa sida

7 november 2017

Tack vare försäkringsbolaget Svedea fick cirka 100 personer möjlighet att åka ut i Stockholms skärgård, drygt hälften kom från IMs kompismatchning Duo Stockholm. Fiske, vandring, fotboll, kubb och en strålande sol gav många glada minnen.

Den 26 augusti bar det av ut bland kobbar och skär. För många var det inte bara första utflykten i skärgården utan också en möjlighet att lära känna en ny vän. Sextio av deltagarna var kompisar som matchats ihop genom IMs verksamhet Duo Stockholm. Duo Stockholm skapar möten mellan nyanlända och etablerade svenskar. Det handlar om en frivillig, social kontakt där båda har intresse av att träffa varandra.

– Vi tyckte att dagen blev så lyckad, vilket väder och vilken stämning vi hade! Det är något som IM och Svedea ska vara stolta över, säger Zuraiya Longdewa Boularbah, IMs verksamhetsutvecklare för Duo Stockholm.

Många glada leenden på lika många lyckliga deltagare efter en toppendag i solen på Stockholms öar, kobbar och skär. Foto: IM