Din varukorg är tom.

IM söker alltid duktiga värvare!

17 oktober 2017

Brinner du för mänskliga rättigheter och är social och utåtriktad, samt vill ha ett arbete med fast lön, där man var dag får bidra till förändring? Då är Värvare för IM det rätta jobbet för dig! IM arbetar med att bekämpa fattigdom och utanförskap runt om i världen.

Som värvare hos IM har du möjlighet att arbeta i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö eller Lund. I tjänsten ingår utbildning om IMs biståndsverksamhet och kontinuerlig säljträning, allt för att du ska trivas och lyckas så bra som möjligt i din roll. För att lyckas i rollen krävs att du är driven och gillar att kämpa för att nå bra resultat. Eftersom du möter många människor i ditt jobb så är det viktigt att du är social, positiv och gillar att kommunicera.

Vi söker således dig som är utåtriktad, aktiv och är bra på att bemöta människor. Du tycker om att samarbeta med andra i grupp och är driven och resultatinriktad.

Din uppgift blir att ta kontakt med människor på gator och torg och informera om IMs arbete i syfte att värva månadsgivare. Du arbetar tillsammans med ett team av positiva och engagerade kollegor och har stöd av en teamledare på plats.
 

Villkor

Anställningsort: Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö eller Lund.
Arbetstider: Måndag-fredag 12.00-17.30.
Lön: 141 kr/tim inkl. semesterersättning (124 kr/tim exkl).

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till: stephanie.cerqueira@manniskohjalp.se

Märk din ansökan med Värvare-IM samt stad du vill arbeta i. Du är välkommen att ringa +46 8 408 83 802 om du har några frågor.

IM följer kollektivavtalet mellan Idea och Unionen. Klubbens ordförande Sara Fallström, 046- 32 99 39.

Vi är en icke-vinstdrivande organisation med 90-konto och granskas därmed av Svensk Insamlingskontroll. 

IM är en svensk biståndsorganisation som bekämpar fattigdom och utanförskap. Vår vision är en rättvis och medmänsklig värld. IM grundades 1938 och verkar idag i Sverige och tolv länder världen över. Tillsammans med lokala organisationer och individer som brinner för förändring arbetar vi för att skapa hållbar utveckling. IM arbetar för ett mångkulturellt och antirasistiskt Sverige genom att skapa mötesplatser och vägar in i det svenska samhället. IMs handlingskraft utvecklas ständigt genom stödet från ca 45000 individuella givare, 6000 medlemmar, 2000 volontärer och 170 medarbetare. Huvudkontor i Lund.