Din varukorg är tom.

IM erbjuder meningsfullt kvällsjobb i Lund

1 augusti 2017

Vill du ha ett arbete där du bidrar till att stoppa barnäktenskap, en av de värsta kränkningarna av flickors rättigheter idag? Vill du ha ett arbete som är lärorikt och meningsfullt samtidigt som du får nya vänner och dagligen får tala med IMs givare om de insatser de är med och stödjer? Då är telefonkommunikatör inom IMs telemarketingavdelning det rätta jobbet för dig! Tillsammans kämpar vi för att flickor runtom i världen ska få gå kvar i skolan och ha möjlighet att påverka sin egen framtid. IM, Individuell Människohjälp arbetar med att bekämpa fattigdom och utanförskap runt om i världen.

IM, Individuell Människohjälp, söker just nu engagerade medmänniskor till vår telemarketingavdelning på huvudkontoret i Lund för en insamlingskampanj som pågår från augusti till december 2017. Kampanjen är huvudsakligen riktad till våra befintliga givare.

Anställningen inleds med en grundläggande utbildning om IM och om hur du förväntas arbeta som en del av vår organisation. I tjänsten ingår utbildning om IMs biståndsverksamhet och kontinuerlig säljträning. För att lyckas i rollen krävs att du är driven och gillar att kämpa för att nå bra resultat. Eftersom du talar med många människor är det viktigt att du är social, positiv och gillar att kommunicera.

Vi söker dig som är:

Utåtriktad, aktiv och är bra på att bemöta människor i telefon. Du är intresserad av utvecklingsfrågor, är driven och resultatinriktad. Tidigare erfarenhet av telemarketing är meriterande.

Så jobbar du:
4 dagar i veckan, 4 timmar/kväll (måndag-torsdag, 17-21).

Fast timlön 132:- kr/tim inkl. semesterersättning (116:80 kr/tim exkl semesterersättning). Du ska ha fyllt 18 år. Anställningsort Lund.

Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan direkt för att öka dina chanser.

Personligt brev och CV mejlar du till Jane Bengtsson på: tm@manniskohjalp.se
Märk din ansökan med TM-Lund. Hit kan du även skicka frågor om tjänsten.

IM följer kollektivavtalet mellan Idea och Unionen. Klubbens ordförande Sara Fallström, 046- 32 99 39. IM är en icke-vinstdrivande organisation med 90-konto och granskas därmed av Svensk Insamlingskontroll.

IM är en svensk biståndsorganisation som bekämpar fattigdom och utanförskap. Organisationen grundades 1938 och verkar i dag i tretton länder världen över. Utomlands arbetar IM för att barn ska gå i skolan, för att förebygga sjukdomar och för att människor ska kunna försörja sig och sin familj. I Sverige handlar IMs arbete om integration och delaktighet i samhället. Vi tror på människors egen kraft och vilja att förändra sin egen situation. Därför utformar vi insatserna som hjälp till självhjälp. För att utvecklingen ska bli hållbar arbetar IM nära lokala organisationer och individer som brinner för förändring. Verksamheten är möjlig tack vare det samlade engagemanget hos IMs givare, medlemmar och volontärer.
Mer information om IM hittar du på www.manniskohjalp.se