Din varukorg är tom.

IM söker verksamhetsutvecklare med ansvar för att driva informations- och engagemangsprojekt för asylsökande vuxna

12 juni 2017

IM avser att driva ett informations- och engagemangsprojekt för asylsökande vuxna i Sävsjö med omnejd och tjänsten innefattar verksamhetsutveckling och drift av projektet. Projektets uppgifter handlar om att rekrytera deltagare och i fokusgrupper diskutera digital
samhällsinformation, samt visa de asylsökande var information finns och hur den ska användas. Ett exempel är att gå igenom www.informationsverige.se och diskutera innehållet i den.

Du som söker tjänsten har relevant högskoleutbildning, vana vid att hantera digital information och ett samhällsengagemang inom ideell sektor. Vi ser också gärna att du har kunskap och/eller erfarenhet inom områdena mångfald, integration, antirasism och rättighetsbaserat arbete.

Projektet bedrivs på flera orter varför det är viktigt att du har körkort. (Det finns tillgång till tjänstebil.) Projektet bedrivs tillsammans med asylsökande, så flerspråkighet är en merit. Administrativt stöd och styrgruppsstöd finns.

Tillträde i augusti med varaktighet till 30 juni 2018.
Tjänstgöringsgrad: 75%, med ev möjlighet till 100%
Tjänstgöringsort: Vrigstad
Tjänsten innebär visst kvälls- och helgarbete.

Mer information lämnas av Annika Thelin, enhetschef, telefon 0382-56 50 59.

Välkommen med ansökningshandlingar och löneanspråk senast den 15 juli till annika.thelin@manniskohjalp.se

Märk din ansökan med Verksamhetsutvecklare IM Vrigstad

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan direkt för att öka dina chanser.

IM strävar efter en personalsammansättning med olika bakgrund och erfarenheter.
Kollektivavtal finns med Unionen. Fackklubbens ordförande är Sara Fallström, telefon 046-32 99 30.

IM, Individuell Människohjälp är en svensk biståndsorganisation som bekämpar fattigdom och utanförskap. Vår vision är en rättvis och medmänsklig värld. IM grundades 1938 och verkar idag i Sverige och tolv länder världen över. Tillsammans med lokala organisationer och individer som brinner för förändring arbetar vi för att skapa hållbar utveckling.

I Sverige fokuserar vi på integration och engagemang. Vi vill öka människors möjlighet att inkluderas i samhället och samtidigt bekämpa exkluderande strukturer. IM är en antirasistisk organisation som arbetar för att människor ska mötas.