Din varukorg är tom.

Telefondagis skapar hållbara möten

18 mars 2016

IM och gr8 meetings, ett företag i föreläsningsbranschen som arbetar för effektivare möten, inledde ett samarbete under hösten 2015. Gr8 meetings hade upptäckt att mobiltelefoner tar allt mer fokus från deltagare i mänskliga möten i Sverige.

Tillsammans med IM utvecklade de därför ett telefondagis där deltagarna kan parkera sina mobiltelefoner (avstängda!) tills sammanträdet, middagen eller kärleksstunden är över. Telefondagis tillverkas i jute hos en samarbetspartner till IM i Indien enligt Fair Trade principer och importeras till Sverige.

Telefondagis säljs dels via IM Fair Trade respektive gr8 meetings webshop, dels i samband med gr8 meetings föreläsningar. Hälften av vinsten av gr8 meetings försäljning av telefondagis går som gåva till IM.

Här kan du köpa ett telefondagis!

Se mer här