Din varukorg är tom.

Nyheter

IM fördömer beskjutningen av vårdpersonal i Gaza

4 juni 2018

Razan Al Najjar, en 21-årig volontär för IMs partner PMRS, dödades när hon undsatte skadade vid den Israeliska gränsen.
– Det som hänt är fruktansvärt. Att sjukvårdspersonal beskjuts strider mot humanitär rätt, säger Ann Svensén, generalsekreterare på IM.

Nationaldag utan nostalgi

30 maj 2018

Nationaldagen har aldrig fått riktigt grepp i Sverige, vi har fortfarande inte hittat formen för hur vi ska fira, eller en stark grund i varför vi firar. Just därför har vi en unik möjlighet att skapa en dag för Sverige så som det ser ut idag.

IM fördömer Israels våld i Gaza

15 maj 2018

Måndagen den 14 maj var den blodigaste i Gaza sedan kriget 2014. 61 palestinier, varav åtta barn, dödades, och 2 700 personer skadades när israeliska soldater öppnade eld mot demonstranter vid gränsen mot Israel.

Vem säger att språk inte är viktigt?

4 maj 2018

I debatten just nu är det väldigt mycket fokus på att peka ut nyanlända som ointresserade av att lära sig svenska. Vår bild är en helt annan.

Skånska pantpengar blev miljon till IM

3 maj 2018

I flera år har ICA Malmborgs kunder samlat pengar till IMs verksamhet genom att donera pantpengar, köpa tygkassar eller gåvokort. Många bäckar små har nu nått hela en miljon, pengar som bland annat går till utsatta barn och kvinnor i tretton länder.

Rör dig för en bättre värld med ny app

2 maj 2018

Nu lanserar IM ett samarbete med Actimate där företag, via en ny app kan utmana sina medarbetare och konkurrenter i en aktivitetstävling. Samtidigt samlar de in pengar till IMs arbete. Som bonus får företagen gladare, piggare och mer aktiva medarbetare.

Sidor