Din varukorg är tom.
Intensiva diskussioner under en utbildningshelg på Vrigstadgården, center för möten och integration. Foto: Dick Svedenborn/IMs bildarkiv

Utbildning som stärker

IMs utbildningar är mötesplatser som medverkar till att stärka volontärer, medlemmar och allmänhet i de frågor som IM arbetar med. Kunniga och engagerade medlemmar och volontärer är en förutsättning för att IM ska kunna fullgöra sitt uppdrag. Utbildningarna är gratis för dig som är medlem och du kan bli medlem här. Vi rekommenderar alla att gå utbildningarna för att fördjupa sina kunskaper i allmänhet och sitt engagemang för IM i synnerhet. 

Anmäl dig till utbildningarna

Plats och datum för utbildningarna kan komma att ändras under året!

Inspirationsdagar, 21-23 september, Vrigstad

För dig som är volontär och har ansvar i någon verksamhet, är förtroendevald eller på något annat sätt är med och tar ansvar för IMs arbete. Under årets inspirationsdagar äger en ordförandeträff rum på söndagen mellan kl. 9.00 - 11.30. Resten av programmet deltar alla i. Läs mer om ordförandeträffen i den separat bifogade inbjudan.

Under helgen kommer vi göra nerdyk, inspireras av och lära oss mer om IMs internationella och nationella arbete. Vi kommer tillsammans prata om och diskutera vilken väg IM ser framför sig de kommande åren. Vi kommer prata om hur vi tillsammans kan bygga IM ännu starkare och mer relevant för de samhälleliga utmaningar vi ser framför oss idag. Under inspirationsdagarna möts vi i vårt engagemang och våra gemensamma erfarenheter i hur man kan skapa förändring nationellt och internationellt. Bifogat hittar ni ett program för helgen. Vår ordförande Birthe Müller kommer vara på plats under helgen berätta hur styrelsen ser på framtiden och lyssna på er och ta era tankar med in i styrelsearbetet.

Anmälan
Anmäl dig via vårt formulär på hemsidan:
http://manniskohjalp.se/node/1258
Sista dag för anmälan är 6 september

Länk till programmet:
https://manniskohjalp.se/file/1809inbjproginspdagarpdf
 

Dick Svedenborn

Verksamhetsutvecklare/ kommunikatör
046-32 99 67