Din varukorg är tom.

Vi har förändrat världen i 80 år

kollage på människor världen över som IM hjälpt.

Att som företag engagera sig socialt blir viktigare och viktigare och det är med glädje vi ser att allt fler företag väljer att samarbeta med oss. Med 80 års samlad kunskap och erfarenhet inom bistånd, integration och fair trade är IM en stark samhällsaktör både i Sverige och internationellt. Tillsammans med IM kan ditt företag göra betydande skillnad för människor och samhällen världen över.

Våra sponsorpaket!

CSR-partner

Ett aktivt partnerskap kring era hållbarhetsmål. Tillsammans åstadkommer vi resultat som uppfyller era CSR-mål och bidrar till ert arbete med Agenda 2030. Partnerskapet involverar era medarbetare, kunder och leverantörer.
100 000+ kronor/år.

Ingår i paketet: Detta skräddarsyr vi tillsammans.
 

Företagspartner

Ett partnerskap för ert sociala engagemang. Som företagspartner är ni en engagerad partner som bidrar till IMs verksamhet och partnerskapet utformas i nära samarbete. Tillsammans hittar vi sätt att engagera personal och kunder.
20 000–100 000 kronor/år.

Ingår i paketet: Exponering på manniskohjalp.se och i sociala medier, möjlighet att genomföra gemensamma aktiviteter, diplom och marknadsmaterial, digitalt partnerbrev, IMs tidskrift Medmänsklighet.
 

Företagssponsor

Ett engagemang som bidrar till IMs verksamhet. Som företagssponsor är ni med och bidrar till IMs arbete inom bistånd, integration och fair trade.
5 000–20 000 kronor/år.

Ingår i paketet: Exponering på manniskohjalp.se, diplom och marknadsmaterial, digitalt partnerbrev, IMs tidskrift Medmänsklighet.

 

Har du frågor? Kontakta Johan Lundberg på: johan.lundberg@manniskohjalp.se eller 0704-10 80 55

Johan Lundberg

Ansvarig företag och stora givare
046-32 99 74

 

Intresseanmälan
Vill du bli kotaktad angående företagspartnerskap, fyll i och skicka in dina kontaktuppgifter. Dina personuppgifter är trygga hos oss, i enlighet med EU:s nya dataskyddsförordning, GDPR.
  Frågor och svar
                                                 

Vart går pengarna?
Ert bidrag går till verksamhet som bedrivs av våra partnerorganisationer i respektive land. IM fördelar stödet dit behovet är som störst. Om du vill veta mer om var pengarna går läs här och här.

Jag skulle också vilja ge en julgåva till mina anställda, har ni det?
Absolut, du hittar symboliska gåvor i IM Gåvoshop och fair trade-presenter på imfairtrade.se.

Vilken summa behöver jag skänka för att bli företagspartner?
Du bestämmer alltid själv vilket belopp du vill bidra med, men för att bli företagspartner och ta del av vårt erbjudande krävs ett bidrag på minst 5 000 kr.

Är företagspartnerskapet avdragsgillt?
Ja, ditt företagspartnerskap betraktas som sponsring. All nödvändig information finns på fakturan som skickas till ditt företag.

Vad får jag ut av att bli företagspartner?
Utöver att ditt företag bidrar till en bättre värld får ni en digital partnerbadge att använda i er egen kommunikation, ett snygg diplom att sätta upp på ert kontor, vårt engagerande nyhetsbrev och inte minst exponering på manniskohjalp.se och i IMs tidskrift Medmänsklighet – årligen når dessa kanaler mer än 200 000 personer.