Din varukorg är tom.

Det går att förändra världen – bli företagspartner

Anne Chiwere, affärskvinna i byn Balaka i MalawiAnne Chiwere är 53 år och har åtta barn. Genom att bli medlem i en sparlåneklubb har hon kunnat starta ett litet företag. Idag är hon en förebild för andra kvinnor i sin by i Malawi. Foto: Jenny Mark Ketter / IM

Tillsammans med oss kan du och ditt företag göra en betydande skillnad för människor och samhällen världen över samtidigt som det stärker ert eget varumärke.

I år fokuserar IM på flickors och kvinnors rättigheter. En av de viktigaste faktorerna för förändring är kvinnors försörjning. Vi vet att kvinnor som har en inkomst skapar trygghet och förbättring inte bara för sig själva, utan också för sin familj och för samhället omkring dem.

Välkommen som företagspartner idag!

Som företagspartner är du och ditt företag med och förändrar världen, vilket Anne är ett bra exempel på. Företagets bidrag går till IMs arbete och gör skillnad där det som mest behövs. Det är något som både du, dina medarbetare och dina kunder kan känna er stolta över!

Som tack får du som företagspartner:
– en digital badge att använda i er kommunikation och på er hemsida
– ett snyggt diplom att sätta upp på kontoret
– vårt engagerande nyhetsbrev
– exponering på manniskohjalp.se och i IMs tidskrift Medmänsklighet

Har du frågor? Kontakta Johan Lundberg på: johan.lundberg@manniskohjalp.se eller 0704-10 80 55

Ja vi vill bli företagspartner!

Ange valfritt belopp. Minsta belopp 5000 kronor.
Faktureringsinformation
Godkännande
Genom att klicka skicka godkänner du att IM, Individuell Människohjälp fakturerar enligt angivet belopp.                                                                                                                        Du intygar samtidigt att du har rätt att agera i företagets/organisationens ställe.                                                                                                                                                                                                                                                                                              När du registrerar dig som företagspartner är du själv ansvarig för att beställningen är korrekt.                                                                                                                                       Det är därför viktigt att du kontrollerar uppgifterna i beställningen innan registreringen genomförs.