Din varukorg är tom.

Det går att förändra världen – bli företagspartner

Anne Chiwere, affärskvinna i byn Balaka i MalawiAnne Chiwere är 53 år och har åtta barn. Genom att bli medlem i en sparlåneklubb har hon kunnat starta ett litet företag. Idag är hon en förebild för andra kvinnor i sin by i Malawi. Foto: Jenny Mark Ketter / IM

Tillsammans med oss kan du och ditt företag göra en betydande skillnad för människor och samhällen världen över samtidigt som det stärker ert eget varumärke.

I år fokuserar IM på flickors och kvinnors rättigheter. En av de viktigaste faktorerna för förändring är kvinnors försörjning. Vi vet att kvinnor som har en inkomst skapar trygghet och förbättring inte bara för sig själva, utan också för sin familj och för samhället omkring dem.

Välkommen som företagspartner idag!

Som företagspartner är du och ditt företag med och förändrar världen, vilket Anne är ett bra exempel på. Företagets bidrag går till IMs arbete och gör skillnad där det som mest behövs. Det är något som både du, dina medarbetare och dina kunder kan känna er stolta över!

Som tack får du som företagspartner:       
         
  • en digital badge att använda i er kommunikation och på er hemsida
  • ett snyggt diplom att sätta upp på kontoret
  • vårt engagerande nyhetsbrev
  • exponering på manniskohjalp.se och i IMs tidskrift Medmänsklighet

Har du frågor? Kontakta Johan Lundberg på: johan.lundberg@manniskohjalp.se eller 0704-10 80 55

Johan Lundberg

Ansvarig företag och stora givare
046-32 99 74

 

Bli företagspartner!
Ange valfritt belopp. Minsta belopp 5000 kronor.
Vänligen fyll i i era uppgifter nedan, så återkommer vi inom kort.
Information
Anmäl er som företagspartner genom att fylla i era uppgifter ovan, vi kontaktar dig inom kort! Som företagspartner är du och ditt företag med och förändrar världen. Företagets bidrag går till IMs arbete och gör skillnad där det som mest behövs. Det är något som både du, dina medarbetare och dina kunder kan känna er stolta över! Välkommen som företagspartner idag!
  Frågor och svar
                                                 

Vart går pengarna?
Ert bidrag går till verksamhet som bedrivs av våra partnerorganisationer i respektive land. IM fördelar stödet dit behovet är som störst. Om du vill veta mer om var pengarna går läs här och här.

Jag skulle också vilja ge en julgåva till mina anställda, har ni det?
Absolut, du hittar symboliska gåvor i IM Gåvoshop och fair trade-presenter på imfairtrade.se.

Vilken summa behöver jag skänka för att bli företagspartner?
Du bestämmer alltid själv vilket belopp du vill bidra med, men för att bli företagspartner och ta del av vårt erbjudande krävs ett bidrag på minst 5 000 kr.

Är företagspartnerskapet avdragsgillt?
Ja, ditt företagspartnerskap betraktas som sponsring. All nödvändig information finns på fakturan som skickas till ditt företag.

Vad får jag ut av att bli företagspartner?
Utöver att ditt företag bidrar till en bättre värld får ni en digital partnerbadge att använda i er egen kommunikation, ett snygg diplom att sätta upp på ert kontor, vårt engagerande nyhetsbrev och inte minst exponering på manniskohjalp.se och i IMs tidskrift Medmänsklighet – årligen når dessa kanaler mer än 200 000 personer.