Din varukorg är tom.
Läxhjälp i Tensta, Stockholm. Foto: Lisa Jalakas / IM

Bli Volontär

IMs arbete är möjligt tack vare det samlade engagemanget hos människor runt om i världen. Hos oss kan du göra insatser som volontär både i Sverige och utomlands.

Volontär i Sverige

I Sverige jobbar IM med integration och engagemang. IM vill skapa mötesplatser där människors engagemang står i fokus. Som volontär i Sverige kan du bidra till ett inkluderande starkt civilsamhälle där alla får möjlighet att vara del av samhället på lika villkor. Som volontär kan du bland annat vara läxhjälpare, delta i språkfikor eller i verksamheter för ensamkommande ungdomar. Du kan vara med och arrangera studiecirklar, insamlingar, events eller sälja och informera om rättvis handel varor. IM har många verksamheter på orter runt om i Sverige. Som volontär gör du en viktig insats och får mycket tillbaka. 

Vill du engagera dig? Gör en snabbanmälan här:

Jag vill bli volontär

Läs mer om volontärverksamheterna här.

Utlandspraktik

IM vill främja engagemang för en rättvis och medmänsklig värld. Du kan praktisera hos IMs samarbetspartners runt om i världen! Genom att göra din utlandspraktik med IM får du en inblick i hur utvecklingssamarbete går till i praktiken. Läs mer här!