Din varukorg är tom.

Tolv lärdomar från Nepal

23 december 2017

Det är svårt, om inte omöjligt, att i ett inlägg sammanfatta allt som hänt de senaste sexton veckorna. Så istället för en sammanfattning kommer här tolv punkter över sådant som jag inte visste när jag satte mig på planet mot Kathmandu i slutet av augusti, men som de senaste veckorna blivit vardag för mig.

Lär man sig läsa i skolan?

19 december 2017

Under ett besök på Mitondo grundskola får vi höra elever högläsa, men alla malawiska barn som går i skolan lär sig inte att läsa. Vad betyder det för deras fortsatta skolgång och vad kan man göra åt det?

Handlingskraft och hopp

18 december 2017

Mina fyra månader som IM-praktikant hos Appropriate Technology India börjar gå mot sitt slut och om två veckor lämnar jag Indien.

Blogg: Elefantfeber

15 december 2017

Jag arbetade en vecka på Hubli Hospital for the Handicapped.

Snart dags att ta farväl

12 december 2017

Min tid hos PIES och i Xela är nu över, och snart börjar det bli dags att lämna och ta farväl av Guatemala.

Ett alldeles för sent första inlägg

11 december 2017

Det är en konstig tid vi lever i. För ett par månader sedan klickade jag på en länk på Facebook. Jag minns inte exakt vad det stod i länken men jag minns att den kom från Individuell människohjälp och jag minns att den handlade om att praktisera utomlands.

Nytt liv

8 december 2017

Nu är det snart dags att lämna Zimbabwe, men landet bor redan i mitt hjärta. Barnen och all deras klokskap har lämnat avtryck inom mig.

“Vi unga är inte framtiden, utan nuet”

6 december 2017

Kämparglöd, politiskt engagemang och en uppsjö av bra idéer för hur Guatemala kan bli ett bättre land för unga att leva i. Det berättar Mirely, Adolfo och José från ungdomsorganisationen Redes Júveniles om.

¡Las Luqueñas!

6 december 2017

För någon vecka sedan var jag i El Salvador för att tillsammans med IM:s partnerorganisationer, både från Guatemala och El Salvador diskutera hur arbetet har gått, vad som kan förbättras och vad vi ska jobba med under dom kommande åren.

Sidor