Din varukorg är tom.

Aktivitetsgrupper

Möten och mötesplatser gör att vi ser varandra, lär av varandra och skapar nya vänskaper. Vill du vara med i en aktivitet där man möts i nyfikenhet och öppnar dörrar, minskar främlingsfientligheten och bygger ömsesidig integration? Då är du samtidigt med och bygger ett starkt, tolerant och tillitsfullt samhälle.
Tillsammans bygger vi en bättre vardag för oss alla. Du kan läsa mer om några av IMs aktiviteter nedan eller i spalten till vänster. Läs mer och anmäl dig via aktiviteternas sidor eller gör en utökad intresseanmälan här.

Besöksgrupper: För människor som söker asyl i Sverige och som vistas på flyktingförläggning är ovissheten stor och dagen full av oro. Att få besök är att känna att det finns människor som bryr sig. IM har besöksverksamheter på olika orter runt om i Sverige. Besöksgruppen transit Jägersro. Besöksgruppen PUT - Rosengård. Flyktinggruppen Lund. 

Föreningsintroduktion: Att träffas och göra något tillsammans är roligt. Att få ta del av en föreningsverksamhet, att få en aktiv fritid och att få vara del i en grupp kan vara just det som gör vardagen meningsfull. IM arbetar med olika typer av föreningsintroduktion. Move It i Göteborg. Aktiv Fritid i Helsingborg. 

Andra intressanta aktivitetsgrupper: Hantverksgrupp för kvinnor i LundKvinnogrupp i Vrigstad. Info- och insamlingsgruppen i Göteborg. Datorstöd i Stockholm. 

Du kan bli aktiv i en av IMs många lokalföreningar som driver aktiviteter runt om i Sverige.