Din varukorg är tom.

Lediga jobb

Värvare till door to door-team sökes!

17 oktober 2017

Brinner du för mänskliga rättigheter, är social och utåtriktad, samt vill ha ett arbete med fast timlön, där man var dag får bidra till förändring? Då är värvare för IM det rätta jobbet för dig!

IM söker alltid duktiga värvare!

17 oktober 2017

Brinner du för mänskliga rättigheter och är social och utåtriktad, samt vill ha ett arbete med fast lön, där man var dag får bidra till förändring? Då är Värvare för IM det rätta jobbet för dig!

Verksamhetsutvecklare i Helsingborg

6 september 2017

Individuell Människohjälp söker en verksamhetsutvecklare till Helsingborg med ansvar för två verksamheter; Move It och Rådrum. Båda är verksamheter som IM driver på andra orter i Sverige och som nu ska startas upp även i Helsingborg.

IM söker projektledare till Konstkupan i Malmö

11 maj 2017

Konstkupan utgår från att varje individ är expert på sin egen situation och ger deltagarna möjlighet att ta ansvar, att delta i beslut och att utvecklas som ledare. Med det ökade självförtroende och de kontakter som Konstkupan vill ge, går deltagarna vidare stärkta mot framtida utmaningar i livet.

IM söker rekryterare för sommarjobb

24 april 2017

Vill du i sommar vara med och bekämpa fattigdom och utanförskap? Vill du i sommar vara med oss och bekämpa barnäktenskap? Då är medlemsvärvare det rätta jobbet för dig!

Sidor