Din varukorg är tom.
Jenny, Rebecca och Leo i Indien, Guatemala och El Salvador. Foto: Matilda Nyström, Gabriella Berglund och Maria Bolin / IM

Utlandspraktik med IM

Ansökningstiden har gått ut!

Tack till dig som ansökte till vårt utlandspraktikantprogram 2016.

Vi har nu påbörjat  vår rekrytering som vi räknar med att vara helt klara med i mitten på maj. Alla som ansökt kommer få ett besked när allt är klart och alla placeringar är tillsatta.

Rekryteringsprocessen börjar med att vi tar ut de som vi anser passar bäst för placeringarna och kallar dem till rekryteringsdagar i april. Även om du inte blir kallad till rekryteringsdagar finns chans att du kan bli aktuell för en placering. Detta är anledningen till att det kan dröja ända till maj innan ni får besked om ni blivit antagna eller inte.

Vi vet att det är tålamodsprövande att vänta på besked, men vi kommer under rekryteringsperioden ha svårt att svara på era frågor om ni kan bli aktuella för en placering eller om specifika frågor kring just din ansökan.

Men vi ber er om att ha tålamod, alla kommer få besked, vi kan svara på specifika frågor om er ansökan efter att rekryteringen är klar i mitten av maj.

Sophia Djane

Verksamhetsutvecklare/ kommunikatör
046-32 99 24