Din varukorg är tom.
Jenny, Rebecca och Leo i Indien, Guatemala och El Salvador. Foto: Matilda Nyström, Gabriella Berglund och Maria Bolin / IM

Utlandspraktik med IM

IM ger varje år unga människor möjligheten att åka på utlandspraktik för att lära sig hur utvecklingssamarbete går till i praktiken. Ansökan sker under tidig vår och praktiken sker under hösten runt om i några av de länder där IM arbetar, bland annat Guatemala, El Salvador, Moldavien, Jordanien, Palestina, Malawi, Zimbabwe, Indien och Nepal. Praktikanterna får ökad kunskap om och ett fördjupat engagemang för globala utvecklingsfrågor och internationellt utvecklingssamarbete.

Årets utlandspraktikprogram
Just nu befinner sig 17 utlandspraktikanter ute i världen genom IMs utlandspraktikprogram 2016. Läs om deras upplevelser och erfarenheter på bloggen

Är du intresserad av IMs utlandspraktikprogram?
I menyn till vänster kan du läsa mer om programmet, dess syfte och krav, få svar på vanliga frågor och läsa om var årets utlandspraktikanter befinner sig.

Ansökan för 2017 års utlandspraktikprogram öppnar i mitten av februari. Ansökan är öppen en månad.

Om du vill att vi påminner dig så kan du fylla i en intresseanmälan, då får du information skickat till dig så fort ansökan öppnar. 
Fyll i en intresseanmälan här

Sophia Djane

Verksamhetsutvecklare Sverigeavdelningen / Regional rådgivare för Sydasien
046-32 99 24