Blogg & Nyheter

24 april 2015

Ledig tjänst: Koordinator till F2F

Vår koordinator inom Face-to-face ska vara tjänstledig och vi söker nu en vikarie. Vill du vara en del av en organisation som bekämpar och synliggör fattigdom och utanförskap? Vill du ha ett jobb där du dagligen arbetar för en mer rättvis och medmänsklig värld? Då är IM den rätta arbetsplatsen för dig! Idag har vi cirka 16 000 faddrar. Med din hjälp kan vi bli fler! Att arbeta som koordinator för F2F på Individuell Människohjälp är ett viktigt jobb fullt av utmaningar. Dina arbetsuppgifter är i huvudsak att rekrytera, utbilda och coacha teamledare och värvare.

23 april 2015

Siavosh Derakhti får IM-priset

Siavosh Derakhti i samtal med Ann Svensén, IMs generalsekreterare.

Siavosh Derakhti från Malmö får IM-priset till Britta Holmströms minne 2015.

Lars Mannberg

Regionchef Södra Afrika

15 april 2015

Malawis president vill stoppa barnäktenskap

Malawis president Peter Mutharika. Foto: U.S. Department of State

Åldersgränsen för giftermål höjs från 16 år till 18 år.

Maurits Otterloo

Kommunikatör Mellanöstern

13 april 2015

IM står bakom krav på återuppbyggnaden av Gaza

100 000 människor är fortfarande hemlösa i Gaza. Med undantag för mindre reparationer har inte ett enda av de 19 000 husen som förstördes under kriget i somras blivit återuppbyggda. Foto: Maurits Otterloo

Ny rapport om misslyckandet med att återuppbygga Gaza.

9 april 2015

Så ser IMs volontärer på sitt arbete

IMs arbete är möjligt tack vare hundratals volontärer som varje dag gör insatser för en bättre och mer rättvis värld. Nu har vi frågat dem vad de tycker om hur engagemanget påverkat dem som personer och hur de ser på IMs stöd.

Ingrid Olsson

Personalansvarig

26 mars 2015

IM söker Internationell handläggare till Lund

Vill du vara del av ett engagerat globalt team som arbetar för att skapa en rättvis och medmänsklig värld? Då är detta en tjänst för dig. En av våra handläggare ska vara föräldraledig och vi söker därför en vikarie för henne.

25 mars 2015

Vacancy: Country Coordinator Jordan

Would you be inspired by supporting and strengthening the civil society in Jordan and the Middle East in the fields of disability and women’s rights? IM - Swedish Development Partner, (previously IM-SOIR) is a Swedish CSO working to fight poverty and exclusion in developing countries. IM works in partnerships with local CSOs, using a rights-based approach in the thematic areas of education, preventive health and economic empowerment. The Country Coordinator will manage the partners in Jordan and report to the regional director, based in Amman.

Sidor

Filtrera nyheter