Din varukorg är tom.

"Utan ID är jag ingenting"

26 april 2016

På IMs språkcafé i Göteborg samlas många människor med olika öden och bakgrund. Här berättar en av deltagarna om hur han blev papperslös, om hopplösheten och betydelsen av ideella krafter.

Tusentals idéer om framtidens engagemang

25 april 2016

En jobbar med hästar, en annan med musik, en tredje med psykisk ohälsa och en fjärde med webbutveckling. IM samlade människor från olika håll och kanter för att diskutera framtidens engagemang och nytänkande kring integration.

”Vi säkrar IMs framtid”

24 april 2016

På söndagsförmiddagen togs ett första steg för att göra IMs organisation mer demokratisk.

Prisas för juridisk handlingskraft

22 april 2016

Juristen Dona Hariri får IM-priset 2016. Hon får priset för sitt långvariga och brinnande engagemang för alla människors rätt att känna till sina rättigheter.

Kabinettsekreterare Söder besökte Guatemala

21 april 2016

"Det betyder mycket för oss från civilsamhällesorganisationer att en så högt uppsatt person som Söder lyssnar på oss", säger Lucrecia Comes, en av IMs handläggare på regionkontoret i Guatemala.

Svensk delegation i Guatemala

18 april 2016

I början av april reste en svensk delegation till Guatemala för att uppmärksamma situationen för mänskliga rättigheter i landet och de brott som begås mot människorättsförsvarare.

Till Rådrum kommer människor för vägledning

13 april 2016

Vart vänder man sig i Sverige om man har frågor kring migration? Hur går man till väga när språket sätter käppar i hjulet? Vad har vi egentligen för rättigheter och skyldigheter? Hos RådRum finns det tid för vägledning.

Sidor