Blogg & Nyheter

Eva Emmelin

Pressekreterare (vikarie)

19 januari 2015

Hundratusentals drabbade i Malawi

Zombaplatån i södra Malawi, 2012.

Över 170 personer har dött och massor av människor måste lämna sina hem på grund av översvämning. "När sådant här händer i områden där vi har verksamhet är det självklart att vi går in med akutinsatser", säger IMs generalsekreterare Ann Svensén.

Anne Nilsson

Enhetschef Administration & IT (givarservice ingår i denna enhet)

19 januari 2015

Skriv en motion till årsmötet 2015

I år hålls IMs årsmöte i Göteborg den 25 och 26 april. Vill du skriva en motion och vara med och påverka? Läs mer om hur du gör här.

Anna Johannisson

Face to face

15 januari 2015

IM söker värvare till F2F-team Helsingborg

Vill du vara en del av en organisation som bekämpar och synliggör fattigdom och utanförskap? Vill du ha ett jobb där du dagligen arbetar för en mer rättvis och medmänsklig värld? Då är värvare för IM det rätta jobbet för dig! Idag har vi omkring 16 000 faddrar. Med din hjälp kan vi bli fler! Att vara värvare för Individuell Människohjälp är ett viktigt jobb fullt av utmaningar. Dina arbetsuppgifter är att aktivt värva nya givare till IM och din arbetsplats är alla gator och torg i Helsingborg med omnejd.

Eva Emmelin

Pressekreterare (vikarie)

12 januari 2015

Lagomsatsning så att ungdomar kan idrotta

– Det man skulle kunna önska är att det finns lite mer lagomsatsning där man kan få träna en eller två gånger i veckan även om man är tonåring. Då tror jag att man skulle behålla alla ungdomar, säger Åsa Almberg som är verksamhetschef för IM i Göteborg.

Anna Johannisson

Face to face

2 januari 2015

IM söker värvare till F2F-team Halmstad

Vill du vara en del av en organisation som bekämpar och synliggör fattigdom och utanförskap? Vill du ha ett jobb där du dagligen arbetar för en mer rättvis och medmänsklig värld? Då är värvare för IM det rätta jobbet för dig! Idag har vi omkring16 000 faddrar. Med din hjälp kan vi bli fler! Att vara värvare för Individuell Människohjälp är ett viktigt jobb fullt av utmaningar. Dina arbetsuppgifter är att aktivt värva nya givare till IM och din arbetsplats är alla gator och torg i Halmstad/Varberg/Falkenberg.

Anna Johannisson

Face to face

2 januari 2015

IM söker Teamledare till F2F-team Halmstad

Vill du vara en del av en organisation som bekämpar och synliggör fattigdom och utanförskap? Vill du ha ett jobb där du dagligen arbetar för en mer rättvis och medmänsklig värld? Då är teamledare för IM det rätta jobbet för dig! Idag har vi omkring 16 000 faddrar. Med din hjälp kan vi bli fler! Som teamledare för Individuell Människohjälps face-to-face-team i Halmstad är du ansvarig för en grupp bestående av 3-4 värvare. Dina arbetsuppgifter är att aktivt värva nya givare till IM samt coacha och peppa dina arbetskamrater.

Anna Johannisson

Face to face

2 januari 2015

IM söker värvare till F2F-team Göteborg

Vill du vara en del av en organisation som bekämpar och synliggör fattigdom och utanförskap? Vill du ha ett jobb där du dagligen arbetar för en mer rättvis och medmänsklig värld? Då är värvare för IM det rätta jobbet för dig! Idag har vi omkring 16 000 faddrar. Med din hjälp kan vi bli fler! Att vara värvare för Individuell Människohjälp är ett viktigt jobb fullt av utmaningar. Dina arbetsuppgifter är att aktivt värva nya givare till IM och din arbetsplats är Göteborgs alla gator och torg.

Anna Johannisson

Face to face

2 januari 2015

IM söker värvare till F2F-team Lund/Malmö

Vill du vara en del av en organisation som bekämpar och synliggör fattigdom och utanförskap? Vill du ha ett jobb där du dagligen arbetar för en mer rättvis och medmänsklig värld? Då är värvare för IM det rätta jobbet för dig! Idag har vi omkring 16 000 faddrar. Med din hjälp kan vi bli fler! Att vara värvare för Individuell Människohjälp är ett viktigt jobb fullt av utmaningar. Dina arbetsuppgifter är att aktivt värva nya givare till IM och din arbetsplats är Lunds och Malmös alla gator och torg.

Anna Johannisson

Face to face

2 januari 2015

IM söker värvare till F2F-team Stockholm

Vill du vara en del av en organisation som bekämpar och synliggör fattigdom och utanförskap? Vill du ha ett jobb där du dagligen arbetar för en mer rättvis och medmänsklig värld? Då är värvare för IM det rätta jobbet för dig! Idag har vi ca 16 000 faddrar. Med din hjälp kan vi bli fler! Att vara värvare för Individuell Människohjälp är ett viktigt jobb fullt av utmaningar. Dina arbetsuppgifter är att aktivt värva nya givare till IM och din arbetsplats är Stockholms alla gator och torg.

Sidor

Filtrera nyheter