Din varukorg är tom.

Nyheter

En av debattens mäktigaste

8 december 2016

Med 18,5 procent av rösterna står det nu klart att Ann Svensén, IMs generalsekreterare seglat upp på tidningen OmVärldens lista över biståndsdebattens viktigaste röster 2016.

Möten som kan leda till jobb

8 december 2016

Hur funkar en intervju på ett svenskt företag? Förväntas jag ha ett foto på mitt cv? Vad gör egentligen en revisor? IMs mötesplats Yrkesgruppen ger vägledning in i den svenska arbetsmarknaden.

Nyanlända Qahir praktiserar i Fair Trade-butik

8 december 2016

Flera av IMs Fair Trade-butiker har tagit emot nyanlända praktikanter, som ett sätt att kombinera två av IMs arbetsområden: rättvis handel och integration. 17-åriga Muhammad Qahir Qasimi har praktiserat i butiken i Göteborg

Hela Sverige Lyser uppmärksammat och uppskattat

1 december 2016

Från Lund i söder till Umeå i norr firades Hela Sverige Lyser den 30:e november. Datumet som tidigare förknippats med Karl XII:es dödsdag, skinnskallar och kravaller fylldes istället med värme och medmänsklighet.

Välkommen till det svenska föreningslivet!

1 december 2016

Move It erbjuder något för alla, och fungerar som en guide in i föreningslivet. I januari fyller Move It Göteborg 10 år. I ett decennium har ungdomar träffats för att testa olika aktiviteter ihop, allt från bowling till kreativt skapande.

Hela Sverige Lyser 30:e november

30 november 2016

Den 30:e november är största dagen på året för Hela Sverige Lyser. Idag händer det saker runt om i hela landet. Här är höjdpunkterna!

En läxa i taget – mot framtiden

25 november 2016

Alla tycker om läxhjälpen i Kortedala! Det säger 26-åriga Fatima som kommer varje vecka och är säker på att hon inte hade klarat sin kurs annars. För läxhjälparna är det lärorikt och ögonöppnande, och för deltagarna blir det lättare att nå sina mål.

Sidor