Blogg & Nyheter

Lars Mannberg

Regionchef Södra Afrika

15 april 2015

Malawis president vill stoppa barnäktenskap

Malawis president Peter Mutharika. Foto: U.S. Department of State

Åldersgränsen för giftermål höjs från 16 år till 18 år.

Maurits Otterloo

Kommunikatör Mellanöstern

13 april 2015

IM står bakom krav på återuppbyggnaden av Gaza

100 000 människor är fortfarande hemlösa i Gaza. Med undantag för mindre reparationer har inte ett enda av de 19 000 husen som förstördes under kriget i somras blivit återuppbyggda. Foto: Maurits Otterloo

Ny rapport om misslyckandet med att återuppbygga Gaza.

9 april 2015

Så ser IMs volontärer på sitt arbete

IMs arbete är möjligt tack vare hundratals volontärer som varje dag gör insatser för en bättre och mer rättvis värld. Nu har vi frågat dem vad de tycker om hur engagemanget påverkat dem som personer och hur de ser på IMs stöd.

Ingrid Olsson

Personalansvarig

26 mars 2015

IM söker Internationell handläggare till Lund

Vill du vara del av ett engagerat globalt team som arbetar för att skapa en rättvis och medmänsklig värld? Då är detta en tjänst för dig. En av våra handläggare ska vara föräldraledig och vi söker därför en vikarie för henne.

25 mars 2015

Vacancy: Country Coordinator Jordan

Would you be inspired by supporting and strengthening the civil society in Jordan and the Middle East in the fields of disability and women’s rights? IM - Swedish Development Partner, (previously IM-SOIR) is a Swedish CSO working to fight poverty and exclusion in developing countries. IM works in partnerships with local CSOs, using a rights-based approach in the thematic areas of education, preventive health and economic empowerment. The Country Coordinator will manage the partners in Jordan and report to the regional director, based in Amman.

Pernilla Delfelt

Enhetschef Småland

24 mars 2015

IM söker praktikanter i Småland

IM Småland i Vrigstad söker två praktikanter inför höstterminen 2015. Vi söker dig som har ett stort intresse för integrationsfrågor och ideellt engagemang. På IM i Småland arbetar fem personer, varav en med integration och engagemang. Du som praktikant på IMs lokalkontor i Småland kommer att arbeta i nära samarbete med enhetschefen och medverka i det dagliga arbetet på kontoret och i områden som berör IMs integrationsfrämjande arbete.

20 mars 2015

IM söker praktikant i Stockholm

Individuell Människohjälp (IM) Lokalkontor Stockholm söker en praktikant till höstterminen 2015. Vi söker dig som har ett stort intresse för rättvis handel och ideellt engagemang. Som praktikant kommer du att medverka i det dagliga arbetet på IMs lokala kontor i Stockholm, tillsammans med fyra anställda. Genom praktiken får du en kunskap om IM som en medlemsorganisation i civilsamhället och hur vi arbetar med engagemang. IM arbetar med rättvis handel som ett sätt att skapa försörjningsmöjligheter för människor världen över.

Maria Söderborg

Enhetschef IM Göteborg

19 mars 2015

Praktik hos IM Göteborg

Vi erbjuder en praktikplats hos IM Göteborg till dig som har intresse för integrationsfrågor och för events. Vi söker en praktikant för höstterminen 2015.

16 mars 2015

Vikariat: Verksamhetsutvecklare för integrations- främjande verksamhet i Stockholm

Vill du skapa möten mellan nya och etablerade svenskar? Arbeta som verksamhetsutvecklare för integrationsfrämjande verksamhet i Stockholm. I Stockholm har IM ett lokalkontor med fyra anställda som arbetar med volontärsamordning och verksamhetsutveckling. Det finns även en aktiv lokalförening med runt 1000 medlemmar och 200 volontärer som ger av sin tid och engagerar sig frivilligt för våra volontärverksamheter.

Sidor

Filtrera nyheter