Din varukorg är tom.

Det nya landet samlar oss som ser möjligheter

27 september 2016

Det nya landet är ett sätt att visa hur många vi faktiskt är som ser fördelarna av att leva tillsammans.
Med vårt upprop vill vi samla dem som vill prata om möjligheterna med invandring och integration, och fokusera på lösningar istället för problem.

Vad är ömsesidig integration?

19 september 2016

I vårt arbete med mötesplatser runt om i Sverige har vi länge pratat om ömsesidig integration. Det gör vi också nu i kampanjen #detnyalandet. Men vad betyder det?

Sverige måste se över sin migrationspolitik

19 september 2016

För att vara trovärdig i migrationsfrågan måste Sverige se över sin politik. Det skriver IM och tio andra organisationer i ett öppet brev till statsministern.

Aktivister kräver politisk representation

19 september 2016

Inför morgondagens parlamentsval i Jordanien är många aktivister med funktionsvariationer kritiska till vilka som kunnat kandidera. Inför nästa val kräver de förändringar i systemet för att skapa bättre förutsättningar.

Begrepp som skapar motsättningar

16 september 2016

I en debattartikel i Metro varnar vi för en retorik som använder begreppet "svenska värderingar" för att måla upp omvärlden som ett hot.

Ett Sverige för alla

15 september 2016

Med kampanjen Det nya landet vill IM bjuda in dig att vara med i samtalet om hur vi gör integration till en ömsesidig angelägenhet.

IM på plats under Majornadagen

14 september 2016

I lördags deltog IM Göteborg på Majornadagen - en festivaldag för stadsdelen Majorna med flera inbjudna föreningar, organisationer och lokala artister. I

Sidor