Blogg & Nyheter

IM söker telemarketingpersonal

Vill du vara en del av en organisation som bekämpar och synliggör fattigdom och utanförskap? Vill du ha ett jobb där du dagligen arbetar för en mer rättvis och medmänsklig värld? Då är IM den rätta arbetsplatsen för dig. IM söker engagerad telemarketingpersonal till huvudkontoret i Lund för en insamlingskampanj huvudsakligen riktad till våra givare. Du som söker har intresse av försäljning via telefon och tycker att det är en utmaning att utvecklas med arbetsuppgiften.

18 augusti 2014
Text:
Ingrid Olsson

Med fokus på de mest marginaliserade

Elever vid Kiran skolan i Uttar Pradesh, Indien

Jag har precis kommit tillbaka från ett besök hos vår samarbetspartner Kiran som har sin verksamhet precis utanför Varanasi i delstaten Uttar Pradesh. Kiran arbetar med och för personer med intellektuella eller fysiska funktionsnedsättningar och framför allt med barn. Uttar Pradesh är en gigantisk delstat sett till dess befolkning. Där bor över 200 miljoner människor. Skulle Uttar Pradesh vara ett eget land skulle det vara världens femte största! Till ytan är staten hälften så stor som Sverige, men befolkningstätheten är 828 invånare per kvadratkilometer, jämfört med Sveriges glesa 21.

13 augusti 2014
Text:
Sofia Olsson

IM söker teamledare till F2F-team Göteborg

Vill du vara en del av en organisation som bekämpar och synliggör fattigdom och utanförskap? Vill du ha ett jobb där du dagligen arbetar för en mer rättvis och medmänsklig värld? Då är teamledare för IM det rätta jobbet för dig! Idag har vi omkring 35 000 givare som gör det möjligt för oss att bedriva vår verksamhet. Av dessa är ca 16 000 faddrar. Med din hjälp kan vi bli fler! Som teamledare för Individuell Människohjälps face-to-face-team i Göteborg är du ansvarig för en grupp bestående av 8-10 värvare.

11 augusti 2014
Text:
Gunilla Karlsson

IM söker teamledare till F2F-team Malmö/Lund

Vill du vara en del av en organisation som bekämpar och synliggör fattigdom och utanförskap? Vill du ha ett jobb där du dagligen arbetar för en mer rättvis och medmänsklig värld? Då är teamledare för IM det rätta jobbet för dig! Idag har vi omkring 35 000 givare som gör det möjligt för oss att bedriva vår verksamhet. Av dessa är ca 16 000 faddrar. Med din hjälp kan vi bli fler! Som teamledare för Individuell Människohjälps face-to-face-team i Malmö/Lund är du ansvarig för en grupp bestående av 8-10 värvare.

11 augusti 2014
Text:
Gunilla Karlsson

IM söker insamlare/ marknadsförare

En av våra insamlare/marknadsförare inom Insamlings- och marknadsavdelningen i Lund ska vara tjänstledig och vi söker därför en vikarie. Vi söker dig som vill samla in pengar och skapa engagemang för IMs arbete och som vill ha ett engagerande och spännande jobb där du kommer att vara en viktig länk för att nå IMs mål. Du kommer att arbeta efter IMs strategier för insamling och marknadsföring och utifrån dessa planera, genomföra och utvärdera kampanjer.

11 augusti 2014
Text:
Ingrid Olsson

Fortsatt krig i Gaza efter tre dagars vapenvila

Det är med sorg, besvikelse och frustration jag tar till mig beskedet att det eldupphör som de senaste tre dagarna gett människorna i Gaza möjlighet att vistas utomhus, kontakta nära och kära, leta ägodelar i resterna av sina hem, nu upphört. Förhandlingarna har alltså strandat. Hamas krav om att Israel ska häva blockaden har inte accepterats. Hamas i sin tur accepterar inte Israels krav att de skall avmilitariseras. De som nu återigen får lida är Gazas civilbefolkning.

8 augusti 2014
Text:
Ann Svensén

IM söker värvare till F2F-team Malmö/Lund

Vill du vara en del av en organisation som bekämpar och synliggör fattigdom och utanförskap? Vill du ha ett jobb där du dagligen arbetar för en mer rättvis och medmänsklig värld? Då är värvare för IM det rätta jobbet för dig! Idag har vi omkring 35 000 givare som gör det möjligt för oss att bedriva vår verksamhet. Av dessa är ca 16 000 faddrar. Med din hjälp kan vi bli fler! Att vara värvare för Individuell Människohjälp är ett viktigt jobb fullt av utmaningar. Dina arbetsuppgifter är att aktivt värva nya givare till IM och din arbetsplats är Malmös och Lunds alla gator och torg.

7 augusti 2014

IM söker värvare till F2F-team Stockholm

Vill du vara en del av en organisation som bekämpar och synliggör fattigdom och utanförskap? Vill du ha ett jobb där du dagligen arbetar för en mer rättvis och medmänsklig värld? Då är värvare för IM det rätta jobbet för dig! Idag har vi omkring 35 000 givare som gör det möjligt för oss att bedriva vår verksamhet. Av dessa är ca 16 000 faddrar. Med din hjälp kan vi bli fler! Att vara värvare för Individuell Människohjälp är ett viktigt jobb fullt av utmaningar. Dina arbetsuppgifter är att aktivt värva nya givare till IM och din arbetsplats är Stockholms alla gator och torg.

7 augusti 2014
Text:
Gunilla Karlsson

IM söker värvare till F2F-team Göteborg

Vill du vara en del av en organisation som bekämpar och synliggör fattigdom och utanförskap? Vill du ha ett jobb där du dagligen arbetar för en mer rättvis och medmänsklig värld? Då är värvare för IM det rätta jobbet för dig! Idag har vi omkring 35 000 givare som gör det möjligt för oss att bedriva vår verksamhet. Av dessa är ca 16 000 faddrar. Med din hjälp kan vi bli fler! Att vara värvare för Individuell Människohjälp är ett viktigt jobb fullt av utmaningar. Dina arbetsuppgifter är att aktivt värva nya givare till IM och din arbetsplats är Göteborgs alla gator och torg.

7 augusti 2014
Text:
Gunilla Karlsson

En humanitär katastrof

“Det är ett mycket, mycket svårt liv. Vi tänker varje dag att det ska bli bättre, men det blir sämre.” Det är lördag den 2 augusti ca klockan 13 när jag pratar med Suzan. Vi känner båda besvikelse och vanmakt över att det annonserade humanitära vapenstilleståndet inte varade mer än ca 90 minuter. På fredagmorgonen hade jag fått ett meddelande att bankerna i Gaza skulle vara öppna några timmar på fredagseftermiddagen. Jag meddelade snabbt Suzan så att hon skulle kunna skicka bud till dem av våra medarbetare som fortfarande inte hade kunnat ta ut sina löner.

4 augusti 2014
Text:
Lillrut Sarras

Sidor

Filtrera nyheter